Ethiopian Sidamo

DKK 95,91

8 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Fra Löfbergs

Etiopiske kaffebønner af denne kvalitet tilbyder en karakteristisk umiskendelig og intens aroma af citrus. Blandt kaffekendere er etiopisk Sidamo-kaffe derfor kendt som en af ​​de mest unikke i kaffeverdenen.

Indtil videre har etiopiske kaffebønner været meget usædvanlige som espressokaffe, men faktum er, at netop i espressomaskinen blomstrer citrusaromaerne maksimalt. De koncentreres og samles i det cremede skum ovenpå. Duft selv, så forstår du. Du behøver ikke at være professionel for at blive fortryllet.

I Sidamo-områdets højland i det sydlige Etiopien dyrkes bønnerne i ko-operativer af små familiebedrifter. Dyrkning finder sted efter gamle økologiske metoder. De vokser i høje højder og vaskes umiddelbart efter håndplukning, hvilket betyder, at frugtkødet renses bort, før den kan påvirke smagen af bønnerne. Det forbedrer den klassiske, elegante karakter.

Smagsbeskrivelse: En kaffe med elegant krydderi og frisk syre med intense citrusfarver.
Aroma: chokolade.
Velegnet til: Kager og desserter med mælkechokolade eller lette, syrlige smage. Fortrinsvis desserter med tropiske frugter. Avecer såsom opbevaret rom, calvados og whisky.
Land: Etiopien
Region: Sidamo
Ko-operativ: Sidama
Højde: 1.700-2.000 meter
Underarter: Arabica
Proces: Våd metode, soltørret på “afrikanske senge”.
Andet: 100% arabica. Hele kaffebønner. Fairtrade og EU Organic.

Bemærk: Hele Bønner 500 Gram

Yderligere information

Vægt 0.520 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ethiopian Sidamo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *